Om Tre Tandläkare

Vi är en av Sveriges största privata tandläkarklinker, vilket gör att vi har god tillgång på kompetens, hjälpmedel, material och inte mindre än nio behandlingsrum. I kombination med att vi lägger stor vikt vid trygghet och ett personligt bemötande har vi skapat en mottagning och en arbetsplats som vi är mycket stolta över.

Långvariga relationer

Vi vill säga välkommen till dig som överväger att låta oss hjälpa dig med din tandvård och ett stort tack till dig som återkommer år efter år. Vi hoppas alltid på långvariga och givande relationer. Därför gör det oss extra glada när våra patienter uppskattar vår service så mycket att de vill rekommendera oss till sin familj och sina vänner. Det händer faktiskt ganska ofta!

Brett utbud av behandlingar

Vi erbjuder alla olika typer av tandvård, till exempel förebyggande, estetisk och reparativ tandvård. Det inkluderar porslinsfasader, tandblekning och implantat, fyllningar, kronor och bryggor, del- och helproteser, rotbehandlingar, kirurgi, tandlossnings- och hygienist behandlingar. Vi värnar om hela din munhälsa, ja faktiskt hela din hälsa.

Ditt första besök hos oss

Vid ditt första besök kommer vi att göra en utförlig och noggrann undersökning av, inte bara dina tänder, utan även slemhinnan, stödjevävnad, ditt bett och dina käkleder. Vi tar röntgenbilder samt gör eventuellt studiemodeller i gips av ditt bett. All denna information hjälper oss att noggrant utreda just dina behov av tandvård. Om du är i behov av förebyggande tandvård reserveras en tid hos någon av våra tandhygienister. Dina tänder kommer att göras rena och du får en grundlig genomgång och instruktion i hur du bäst förebygger besvär från tänder och tandkött. Tandhygienistbehandlingen anser vi vara en av våra viktigaste och mest värdefulla behandlingar vi kan erbjuda dig.

Vinsta

Du hittar oss i Vällingby, intill Coop Forum i Vinsta. Våra patienter kommer från hela stor-Stockholm. Se karta och kontaktuppgifter här.

Call Now Button